Därför är det så inspirerande att skriva dagbok

Skälen till att skriva dagbok är många. Det är roligt, avkopplande och läkande. Få hobbyer är så terapeutiska som skrivande just för att man verkligen kan skriva av sig känslor och tankar. Men en dagbok kan också vara ett kreativt skrivprojekt. Eftersom dagboken mest är till för din egen skull kan du utforska skrivandet genom den. Ingen kommer döma dig för dina litterära experiment! Kanske kan du fånga dagen i en dikt?

Dagboken är ett dokument över din utveckling

Något som gör dagboksskrivande så inspirerande är att du i princip kan spåra din personliga utveckling tack vare det. Dagboken är nämligen ett dokument över såväl din skrivprocess som din resa genom livet. Hur coolt är det inte att kunna bläddra tillbaka och se var du befann dig för dig tio år sedan?

Bloggande innebär dagboksskrivande inför publik

Dagboksskrivandet måste inte stanna vid skrivande för byrålådan. Tvärtom har det en stor potential i bloggande, som är en form av dagbok som även andra kan läsa. Du kan öppna ett gratis bloggkonto på WordPress.org och börja blogga redan i dag. Varva skrivande med fotande för att skapa ett personligt innehåll.

Inspirera andra med din vardag!