Nyheter

Butiken Upphör 6 Jan
Som många av er redan vet så kommer vår fysiska butik på Gamla Brogatan 13 att upphöra efter den 6 Januari 2019.
Vi har under våra snart 85 år delat många fantastiska minnen med er kunder och entusiaster och det är med stor sorg vi känner att vi inte kan driva vår fysiska butik vidare. Vi har sedan starten 1934 sett den stora glädje som hobbyn har gett både oss samt våra kunder och vi vet att alla våra förfäder varit extremt tacksamma för möjligheten att driva detta företag. Vi vill skicka ett stort tack till er alla som bidragit till vår långa historia inom hobbyn och all den glädje ni har spridit. Den 5 Januari har vi öppet för sista gången och kommer då bjuda på fika till alla kunder som har vägarna förbi och ge oss chansen att ta farväl.

Vi har under flera år sett att det tuffa affärsklimatet slagit hårt mot Hobbybranschen i stort och som vi sett senaste dagarna har det även drabbat leksaksbranschen. Vi har sedan den påtvingade flytten från Regeringsgatan ,där vi var baserade i över 40 år, sett en nedåtgående trend som nu blivit alldeles för märkbar. Vi kommer dock att driva vidare vår webbshop och lägga resurser på att förbättra och utveckla den.
Har ni giltiga presentkort kommer dessa att kunna användas på vår webbshop men ni måste då registrera ett konto samt mail oss på kontaktaoss@wentzels.se så får vi stämma av mot våra listor samt lägga in summan på ert kundkonto.

Bästa Hälsningar

Stefan och Mikael Wentzel
#1
Joel Eriksson
Vilka tråkiga nyheter! Wentzels på Regeringsgatan var mitt vattenhål för kreativ inspiration under hela 80-talet. Även om jag kanske inte hade råd att köpa de fantastiska modellerna så åkte jag och mina kompisar från Bredäng till Gallerian och gick och suktade och fascinerades av de mästerligt utförda modellerna och dioramorna som stod i montrarna. Stort tack för all den inspirationen, och nu med ett återuppväckt intresse för modellbygge så ska jag såklart stödja er.
2019-01-03 @ 23:41:27
URL:
#2
Christer Hillborg
kommer ni driva det via nåtet istället för fysisk affär eller hur ska ni göra
2019-01-04 @ 01:23:17
URL:
#3
Johan Forsgren
Trist, jag som väntat på att min son skulle bli gammal nog för att ta med och visa mitt gamla intresse... Och hade tänkt göra det till våren.
2019-01-10 @ 10:13:48
URL:
#4
Mikael Wentzel
Hej Christer, webbshopen kommer att drivas vidare och förhoppningsvis kan vi utöka det utbud vi har idag.
2019-01-17 @ 13:35:22
URL:
#5
Lars-Åke Karlsson
En sorgens dag!
En instutition går i graven. Har själv praktiserat hos er 1968
då butiken låg i hörnet av Klara norra kyrkogata och Mäster Samuelsgatan.
Sista dagen på min praktik fick jag välja något från lagret som ''lön''
för veckan! Det blev en Auster Autocrat från Sigurd Isaksson!
Lycka till grabbar!
Jag hänger på på nätet.

Med vänlig hälsning
Lars-Åke Karlsson
2019-01-18 @ 17:00:23
URL:
#6
Leif Larsson
Är även e handeln nedlagd ?
Ni svara inte på mail ?
2019-01-19 @ 14:03:29
URL:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »